Otwarcie i wybór ofert dla Klubu Seniora ASOS

środa, 12 kwietnia 2017, 10:35

12 kwietnia, o godz. 10.00 nastąpiło zakończenie przyjmowania ofert na wykonanie zadania realizowanego w Klubie Seniora w ramach projektu współfinansowanego ze środków Programu na rzecz Aktywności Społecznej Osób Starszych na lata 2014-2020 pod nazwą „Senior z pasją – emerytura to nie nuda”. Ogłoszono 6 zapytań ofertowych. Na zapytanie ofertowe nr 1, 2, 3, 5 i 6 wpłynęło po jednej ofercie. Na zapytanie ofertowe nr 4 wpłynęły 2 oferty. Wszystkie oferty spełniają warunki formalne.

Do wykonania zadania nr 1/ASOS/2017 dotyczącego prowadzenia zajęć plastycznych - Rękodzieło została wybrana oferta Stowarzyszenia Wspierania Rodziny w Bielsku-Białej.

Do wykonania zadania nr 2/ASOS/2017 dotyczącego organizacji spotkań - Muzyka + Teatr + Film + Książka została wybrana oferta Stowarzyszenia Wspierania Rodziny w Bielsku-Białej.

Do wykonania zadania nr 3/ASOS/2017 dotyczącego prowadzenia zajęć pod nazwą  - Nie boję się myszy i klawiatury została wybrana oferta Stowarzyszenia Wspierania Rodziny w Bielsku-Białej.

Do wykonania zadania nr 4/ASOS/2017 dotyczące prowadzenia zajęć Rekreacyjno-sportowych została wybrana oferta Stowarzyszenia Wspierania Rodziny w Bielsku-Białej ze względu na niższą cenę oferty.

Do wykonania zadania nr 5/ASOS/2017 dotyczącego zajęć pod nazwą - Bezpieczny Senior" została wybrana oferta Stowarzyszenia Wspierania Rodziny w Bielsku-Białej.

Do wykonania zadania nr 6/ASOS/2017 dotyczącego prowadzenia zajęć pod nazwą  - Zdrowy Senior została wybrana oferta Stowarzyszenia Wspierania Rodziny w Bielsku-Białej.

Administracja